Fælge med dæk hos Bigwheels

Fælge med dæk hos Bigwheels

Jeg har lige fået en ny bil, og desværre fulgte der ikke lige sommerdæk med, så jeg måtte lige ud på markedet og se hvad jeg ville have. Nu kan jeg jo godt lide at tingene ser godt ud, så jeg ville jo gerne have mine dæk over på mine fine fælge der fulgte med bilen. Som kvinde havde jeg jo ikke så meget forstand på disse ting, og gik i min naivitet og troede at det da kunne være lige meget, om jeg købte dæk og fik dem flyttet over på mine nuværende fælge, eller om det var komplette dæk med fælge – men her blev jeg en del klogere, da jeg kom ind på bilwheels.dk, og læste det der stod under Vil du vide mere. Her stod der nemlig at det er vigtigt at tingene passer sammen – så for mig gav det god mening at købe tingene samme sted.

Bigwheels.dk – Plug and Play

Jeg vidste ikke der var noget der hed Plug and Play indenfor dæk, men det har bigwheels.dk – Jeg valgte fede fælge, dæk der passede til, fik sprit nye bolte med og så var min bil komplet med super afbalancering bagefter. Min nye bil kører som en drøm – og så var det bare nemt, billigt og samlet et sted. Det kan jeg godt lide. Det var mega nemt at bestille – jeg kunne nøjes med at taste min nummerplade ind på skærmen, og så havde de alle de oplysninger de skulle bruge til mine nye komplette dæk med fælge.

© 2021 Alle rettigheder forbeholdes.